Сокира Gerber Freescape Hatchet, 31-002536
Сокира Gerber Freescape Hatchet, 31-002536

Gerber Freescape Hatchet-це ідеальний вибір для тих, хто в будь-якому поході бажає мати під рукою компактний, надійний сокиру, за допомогою якого можна розрубати навіть найбільші гілки.

Характеристики:

Розмір
44 см (Повна довжина)
Матеріал
Стеклонаповнений нейлон (рукоятка); кована сталь (лезо)
Вага
0.924 кг
Гарантія
довічна
Усі характеристики
відправляємо замовлення 7 днів на тиждень
Артикул:31-002536
3 800 грн.

Спеціальні ціни та умови для організацій: ФОП та юридичних осіб. Працюємо з ПДВ та прикріплюємо до вас особистого менеджера.

+38 (066) 333 93 51

+38 (067) 333 93 51

+38 (063) 333 93 51

або звертайтесь в онлайн-чат на сайті.

Сообщить о поступлении
Сообщить о поступлении товара
Ваша просьба принята!

Вы получите уведомление о поступлении товара в продажу на указанные Вами контакты
Ваш E-Mail
Актуальность
- обязательно к заполнению
Проверка...


Опис сокири Gerber Freescape Hatchet, 31-002536:

У тривалі походи необхідно брати з собою певний комплект спорядження, щоб максимально ефективно справляти з тим чи іншим завданням. І в разі, якщо ви запланували похід по густорастущім лісах, не зайвим буде взяти з собою невеликий сокиру, який допоможе вам не тільки пройти крізь лісову гущавину, а й заготовити гілки на багаття і розбити табір.

Саме від якості сокири залежить час, витрачений на рубку гілок, тому в даній ситуації рекомендується віддати перевагу перевіреним варіантам, які вже встигли заслужити позитивні відгуки, наприклад, Gerber Freescape Hatchet.

Даний сокиру об'єднує в собі такі якості як міцність, довговічність, зручність і, звичайно ж, стильний, сучасний дизайн, завдяки якому він впишеться в будь-який набір туристичного спорядження, незалежно від віку і статі користувача.

Лезо представленої сокири виготовлено з високоякісної загартованої сталі, завдяки чому сокира стійка до екстремальних навантажень і досить довго не втрачає свою гостроту. Але незважаючи на це, він все ж вимагає певного догляду, що полягає у своєчасній чищенні леза.

Топорище виконано з полімерних матеріалів. Приблизно 1/3 топорища (з боку торця) має спеціальне покриття, яке перешкоджає ковзанню під час утримання сокири і забарвлене в зелений колір. Також, на торці присутній отвір під темляк, завдяки якому сокиру Freescape Hatchet можна повісити в будь-якому зручному для вас місці, наприклад, на гілці дерева, що стоїть біля намету.

Особливість:

  • модель Freescape Hatchet підходить для походів, кемпінгу, полювання і риболовлі;
  • Повна довжина сокири-44см;
  • вага Gerber Freescape Hatchet-924 грами;
  • лезо виконане з високоякісної кованої сталі;
  • рукоятка виготовлена з композитних матеріалів;
  • у комплекті присутній спеціальний чохол.

Гарантія: На дану модель сокири поширюється довічна гарантія від Gerber. Однак вона не стосується випадків, коли не дотримуються умови експлуатації і зберігання сокири (що призводить до корозії металу).

Розмір
44 см (Повна довжина)
Матеріал
Стеклонаповнений нейлон (рукоятка); кована сталь (лезо)
Вага
0.924 кг
Гарантія
довічна