Ніж складаний Gerber Moment Folding Sheath DP FE, чорний, коробка (1027830)
Ніж складаний Gerber Moment Folding Sheath DP FE, чорний, коробка (1027830)
Новинка

Ніж Gerber Moment Folding Sheath DP FE-повнорозмірний складаний мисливський ніж, призначений для оброблення видобутої на полюванні дичини і вирішення інших завдань. Лезо drop-point володіє хорошими ріжучими властивостями, рукоятка з прогумованим покриттям забезпечує як впевнене утримання, так і зручну зміну Хватів. Ніж оснащений замком liner-lock, для зручного носіння комплектується нейлоновим чохлом.

Характеристики:

Бренд
Gerber
Вид ножа
кишеньковий, туристичний
Тип заточування
прямий
Тип ножа
складаний
Тип замка
Liner lock
Усі характеристики
відправляємо замовлення 7 днів на тиждень
Артикул:31-003625
1 890 грн.

Спеціальні ціни та умови для організацій: ФОП та юридичних осіб. Працюємо з ПДВ та прикріплюємо до вас особистого менеджера.

+38 (066) 333 93 51

+38 (067) 333 93 51

+38 (063) 333 93 51

або звертайтесь в онлайн-чат на сайті.

Сообщить о поступлении
Сообщить о поступлении товара
Ваша просьба принята!

Вы получите уведомление о поступлении товара в продажу на указанные Вами контакты
Ваш E-Mail
Актуальность
- обязательно к заполнению
Проверка...

Складні ножі Gerber - надійні і зручні в експлуатації. Складні ножі займають менше місця при зберіганні і перенесенні, ніж ножі з фіксованим клинком. Завдяки тому, що лезо такого ножа повністю або майже повністю ховається в рукоять, воно добре захищене від пошкоджень, а транспортування абсолютно безпечна. Для зручного носіння деякі моделі складних ножів забезпечені кліпом.

Шкіряник - всесвітньо відома марка ножів, мультитулів, інструментів, спорядження для любителів активного відпочинку та екстремалів. Ідеальне поєднання функціональності, зручності застосування, якості та надійності дозволило компанії Gerber Legendary Blades, Inc. зайняти лідируючі позиції спочатку на ринку США, а потім і в світі. Продукція Гербер знайшла широке застосування в самих різних сферах діяльності, серед любителів і професіоналів, в числі яких рибалки і мисливці, мандрівники і автомобілісти, туристи і любителі відпочинку на свіжому повітрі, співробітники екстрених служб і військові.

Бренд
Gerber
Вид ножа
кишеньковий, туристичний
Тип заточування
прямий
Тип ножа
складаний
Тип замка
Liner lock
Форма клинка
drop-point
Сталь клинка
нержавіючий
Колір рукоятки
Загальна довжина
215.9 мм
Довжина клинка
88.9 мм
Вага
158.8 г
Категорії:
Складні ножі