Ніж кишеньковий Gerber Prybrid - X Blue, Блакитний, блістер (1048061)
Ніж кишеньковий Gerber Prybrid - X Blue, Блакитний, блістер (1048061)

Кишеньковий ніж Gerber Prybrid-X розрахований на використання в туристичній діяльності та різних видах активного відпочинку. Вісім функцій в одному мультитулі. Зберігати такого типу ніж можна в кишені або підвісити до ключів і використовувати, як брелок. Дуже зручний і компактний. Розміри кишенькового ножа: довжина становить 10 сантиметрів, ширина досягає 2,2 сантиметра. Важить виріб 48 грам.

Характеристики:

Колір клинка
сірий
Колір рукоятки
Загальна довжина
10 см
Вага
48 г
Гарантія
2 роки
Усі характеристики
відправляємо замовлення 7 днів на тиждень
Артикул:31-003742
1 190 грн.

Спеціальні ціни та умови для організацій: ФОП та юридичних осіб. Працюємо з ПДВ та прикріплюємо до вас особистого менеджера.

+38 (066) 333 93 51

+38 (067) 333 93 51

+38 (063) 333 93 51

або звертайтесь в онлайн-чат на сайті.

Сообщить о поступлении
Сообщить о поступлении товара
Ваша просьба принята!

Вы получите уведомление о поступлении товара в продажу на указанные Вами контакты
Ваш E-Mail
Актуальность
- обязательно к заполнению
Проверка...

Gerber

Опис ніж кишеньковий Gerber Prybrid - X Blue, Блакитний, блістер:

Кишеньковий ніж Gerber Prybrid-X розрахований на використання в туристичній діяльності та різних видах активного відпочинку. Це так звана гібридна модель, вона поєднує в собі ніж зі змінними лезами для хобі, а також Мультфункціональне пристосування. Зручний і компактний. Чохол для транспортування і зберігання цього ножа зовсім не потрібно, тримати його можна в кишені або ж підвісити як брелок до ключів. Вісім функцій в одному виробі. Цей мультиінструмент зі зручною двосторонньою конструкцією стане в нагоді вам для виконання дрібних завдань на будмайданчику.

Будь-яка людина коли-небудь стикався з необхідністю виконати якусь невелику операцію в побуті, а потрібного знаряддя не виявлялося під рукою. Кишенькова модель Gerber Prybrid-X розроблена спеціально для того, щоб уникнути подібного невтішного досвіду. Тут зібрано все необхідне. Такі функції нададуть користь вдома, в туристичному таборі, а також на робочому місці, коли мова йде про виконання професійних обов'язків.

У комплект входять 8 інструментів: монтування, інструмент для зачистки проводів, знімач цвяхів, мала викрутка з плоскою головкою, Середня викрутка з плоскою головкою, відкривачка для пляшок, шнур 550 і змінне стандартне лезо № 11. Більше прикрі неприємності побутового життя не виведуть вас з себе. Користуватися таким мультиінструментом досить просто, крім іншого, тут є корисне доповнення – паракорд.

Розміри кишенькового ножа: довжина становить 10 сантиметрів, ширина досягає 2,2 сантиметра. Важить виріб 48 грам.

Характеристика:

  • ніж кишеньковий Багатофункціональний для туризму, активного відпочинку;
  • Колір моделі-Блакитний;
  • 8 функцій;
  • компактний;
  • зручний;
  • міцний;
  • розміри ножа: довжина - 10 сантиметрів, ширина – 2,2 сантиметра;
  • важить модель 48 грам.
Колір клинка
сірий
Колір рукоятки
Загальна довжина
10 см
Вага
48 г
Гарантія
2 роки