Мультитул Gerber Bear Grylls Card Tool, блістер, 31-002601
Мультитул Gerber Bear Grylls Card Tool, блістер, 31-002601

Мультитул Gerber Bear Grylls Card Tool-універсальний інструмент для використання в місті і за його межами. Він включає в себе ніж, дві Викрутки, відкривачка для пляшок, ліхтарик і стрижень для висікання іскор. Всі інструменти компактно розміщуються всередині корпусу у вигляді кредитної картки з лінійкою.

Характеристики:

Тип мультитула
кишеньковий, аксесуар
Кількість функцій
7
Сталь клинка
нержавіюча сталь 420HC
Колір мультитула
Габарити в складеному стані (Д*Ш*Т), мм
8,7 х 5,9 х 0,8
Усі характеристики
відправляємо замовлення 7 днів на тиждень
Артикул:31-002601
1 050 грн.

Спеціальні ціни та умови для організацій: ФОП та юридичних осіб. Працюємо з ПДВ та прикріплюємо до вас особистого менеджера.

+38 (066) 333 93 51

+38 (067) 333 93 51

+38 (063) 333 93 51

або звертайтесь в онлайн-чат на сайті.

Сообщить о поступлении
Сообщить о поступлении товара
Ваша просьба принята!

Вы получите уведомление о поступлении товара в продажу на указанные Вами контакты
Ваш E-Mail
Актуальность
- обязательно к заполнению
Проверка...

Опис мультитула Gerber Bear Grylls Card Tool, блістер, 31-002601:

Форма мультитула Gerber Bear Grylls Card Tool дуже нагадує звичайну кредитну картку. Зовнішні габарити інструменту рівні 87 мм x 59 мм x 8 мм.його корпус зроблений із з'єднання двох погодинних полімерів: 30% склопластику і термоеластопласта. Це міцний і легкий матеріал, який забезпечує мультитулу тривалий термін експлуатації і надійний захист всіх інструментів.

Ніж, який входить в комплект, зроблений з нержавіючої сталі 420HC з високим вмістом вуглецю, але і хорошими показниками стійкості до корозії. Конструкція ножа-Full Tang C рукояткою скелетного типу. Лезо заточене гладкою заточуванням. Довжина клинка дорівнює 39 мм, а всього ножа — 82 мм.щоб дістати ніж з корпусу, потрібно підштовхнути його назовні з отвору в корпусі мультитула.

Поруч з ножем розташована кнопка включення вбудованого світлодіодного ліхтарика. Він не відрізняється великою яскравістю, але цілком здатний підсвітити предмети на ближній дистанції.

З іншого боку "кредитної картки" розташовані ще три інструменти: викрутки з плоским і хрестоподібним шліцом і ферроциріевий стрижень. За допомогою цього стрижня і ножа, власник мультитула Gerber Bear Grylls Card Tool легко зможе розвести багаття з висічених іскор.

Крім того, на корпус мультитула нанесені насічки для лінійок в сантиметрах і дюймах. Так що цей мультитул задовольнить всі базові потреби в інструментах як при щоденному використанні, так і в разі виникнення екстремальних ситуацій далеко від благ цивілізації. У таких випадках буде корисна і інструкція Беара Гріллса-відомого фахівця з виживання в екстремальних умовах, яка входить в комплект до мультитула Gerber Bear Grylls Card Tool.

Особливість:

  • використовувати нержавіюча сталь 420HC;
  • ножа з прямою ріжучою кромкою;
  • корпус зроблений з 30% склопластику з термоеластопластом;
  • довжина леза ножа-39 мм;
  • в комплекті ферроцерієвий стрижень;
  • двійко Викрутки різного перетину;
  • розмір мультитула-87 мм x 59 мм x 8 мм;
  • вага мультитула-77 г.

Гарантія: Компанія "Gerber" забезпечує гарантію для мультитулів Gerber Bear Grylls Card Tool на весь період їх експлуатації.

Тип мультитула
кишеньковий, аксесуар
Кількість функцій
7
Сталь клинка
нержавіюча сталь 420HC
Колір мультитула
Габарити в складеному стані (Д*Ш*Т), мм
8,7 х 5,9 х 0,8
Вага
77 г
Гарантія
довічна