Мачете Gerber Gator Golok, 31-002850
Мачете Gerber Gator Golok, 31-002850

Модель Gator Golok-це один з варіантів туристичного мачете від Gerber. Даний інструмент орієнтований на широку сферу застосування на риболовлі або під час будь-якої іншої різновиди заміського відпочинку. Він міцний, зручний в експлуатації і ефектний щодо дизайну. Не є холодною зброєю і не є предметом забороненим до продажу на території України.

Характеристики:

Тип заточування
прямий
Тип ножа
нескладний
Форма клинка
Shipfoot
Марка стали
65MN
Колір клинка
чорний
Усі характеристики
відправляємо замовлення 7 днів на тиждень
Артикул:31-002850
2 160 грн.

Спеціальні ціни та умови для організацій: ФОП та юридичних осіб. Працюємо з ПДВ та прикріплюємо до вас особистого менеджера.

+38 (066) 333 93 51

+38 (067) 333 93 51

+38 (063) 333 93 51

або звертайтесь в онлайн-чат на сайті.

Сообщить о поступлении
Сообщить о поступлении товара
Ваша просьба принята!

Вы получите уведомление о поступлении товара в продажу на указанные Вами контакты
Ваш E-Mail
Актуальность
- обязательно к заполнению
Проверка...

Опис мачете Gerber Gator Golok, 31-002850:

Мачете-досить затребуваний в туристичному середовищі інструмент. А модель Gator Golok, запропонована Gerber, є одним з кращих представників цього класу. Дане мачете виготовлено з матеріалів з великим запасом надійності, які дозволяють ефективно використовувати його для очищення ділянки берега від очерету на риболовлі або території для установки туристичного намету. З його допомогою можна прорубати собі дорогу в густому підліску або ж використовувати його в сільськогосподарських цілях, як оригінальні інструменти, які послужили прообразом для Gator Golok.

Клинок мачете має довжину 30,5 см.він залишається практично однієї ширини від рукоятки і до самого кінчика, закінчуючись вістрям. Заточка мачете-класична (плейновая). Для даної моделі використовується високовуглецева за своїм складом сталь марки 65Mn. Це інструментальний сплав з досить великою твердістю, який прекрасно підходить для роботи з деревиною. Щоб надати йому більшу стійкість до іржавіння, мачете піддалося оксидуванню, результатом чого стала захисна плівка чорного кольору на поверхні металу.

Рукоятка даного інструменту виготовлена з пластика. Його поверхня пристосована для зручного і надійного хвата: вона має виїмку для пальця знизу і рифлений ділянку — зверху. В цілому, рукоятка - не слизька, а її розмір підходить для чоловічої долоні середнього розміру. У розширеній торцевій частині ручки мачете є досить великий отвір для темляка.Під час перевезення мачете, його лезо залишається повністю прихованим піхвами, які виготовляються з щільного нейлону. Це дуже зносостійкий матеріал, який відмінно підходить для туристичних реалій. До того ж, він легко відмивається в разі забруднень. Піхви міцно прошиті і посилені заклепками, мачете в них щільно тримається за рахунок застібки-липучки.

Особливість:

  • туристична модель мачете;
  • клинок з високовуглецевої марки сталі;
  • метал з темним оксидним покриттям;
  • Довжина клинка дорівнює 30,5 см;
  • зручна пластикова рукоятка;
  • повний розмір мачете-48,2 см;
  • інструмент важить 717 грам;
  • нейлоновий чохол в комплекті.

Гарантія: Для кожного примірника мачете Gator Golok, виробленого Gerber, дається довічна гарантія на всі випадки заводського браку.

Тип заточування
прямий
Тип ножа
нескладний
Форма клинка
Shipfoot
Марка стали
65MN
Колір клинка
чорний
Колір рукоятки
Загальна довжина
482 мм
Довжина клинка
305 мм
Чохол /піхви
Так
Вага
717 г
Гарантія
довічна