Мачете Gerber Gator Bush, 31-002848
Мачете Gerber Gator Bush, 31-002848

Gerber Gator Bush - це одна з найбільш універсальних моделей мачете, яка підходить для виконання різних завдань, що стосуються сільськогосподарських робіт або активного відпочинку. Представлена модель володіє гідними характеристиками і сучасним дизайном, що дозволяє використовувати її в найрізноманітніших умовах. Не є холодною зброєю і не є предметом забороненим до продажу на...

Характеристики:

Тип заточування
прямий
Тип ножа
нескладний
Форма клинка
normal blade
Сталь клинка
1050
Колір клинка
чорний
Усі характеристики
відправляємо замовлення 7 днів на тиждень
Артикул:31-002848
3 350 грн.

Спеціальні ціни та умови для організацій: ФОП та юридичних осіб. Працюємо з ПДВ та прикріплюємо до вас особистого менеджера.

+38 (066) 333 93 51

+38 (067) 333 93 51

+38 (063) 333 93 51

або звертайтесь в онлайн-чат на сайті.

Сообщить о поступлении
Сообщить о поступлении товара
Ваша просьба принята!

Вы получите уведомление о поступлении товара в продажу на указанные Вами контакты
Ваш E-Mail
Актуальность
- обязательно к заполнению
Проверка...

Опис мачете Gerber Gator Bush, 31-002848:

Для того щоб нарубати дрібних гілок під час походу, зовсім не обов'язково вдаватися до допомоги важкого сокири. Адже набагато зручніше в даному випадку використовувати компактне мачете. До того ж, брати з собою в тривалий похід сокиру не зовсім доцільно, так як він часто має досить велику вагу і габарити, що значно ускладнює його транспортування. В даному випадку, як не можна до речі підійде мачете, так як це пристосування має на порядок меншу вагу і велику маневреність.

Якщо ви шукаєте саме такий: компактний, легкий і настільки маневрений інструмент, рекомендуємо вам звернути свою увагу на модель Gerber gator Bush. Дана модель мачете відрізняється продуманим дизайном, правильною ергономікою і довговічністю, яка обумовлена застосуванням надміцних матеріалів.

Наприклад, клинок моделі Gerber Gator Bush виконаний з високовуглецевої сталі, відповідної міждержавному ГОСТ'У 1050, що дозволяє лезу по-справжньому довго зберігати свою гостроту навіть при активній експлуатації в екстремальних умовах.

Рукоятка мачете Gerber Gator Bush виконана з полімерних матеріалів, завдяки чому вона стійка до різних фізичних пошкоджень і температурних перепадів. На торці рукоятки присутній темляк, виконаний з нейлону, що дозволяє «закріпити» хват або розташувати мачете в найбільш зручному для вас місці.

У комплекті з Gerber Gator Bush надається фірмовий чохол, який захистить ваше мачете від вологи і бруду під час транспортування.

Особливість:

  • модель Gator Bush призначена для вирішення різних завдань, що стосуються сільськогосподарської та туристичної діяльності;
  • загальна довжина Gerber Gator Bush становить 609,6 мм;
  • Довжина клинка представленого мачете-455 мм;
  • лезо виконане з високовуглецевої сталі;
  • рукоятка зроблена з ударостійкого пластику і пофарбована в темні тони;
  • вага мачете становить 530 грам.

Гарантія: Мачете Gerber Gator Bush, як і інша продукція даного бренду, має довічну гарантію, завдяки чому ви завжди зможете звернутися до представників компанії в разі необхідності діагностики або ремонту придбаного виробу.

Тип заточування
прямий
Тип ножа
нескладний
Форма клинка
normal blade
Сталь клинка
1050
Колір клинка
чорний
Колір рукоятки
Загальна довжина
609.6 мм
Довжина клинка
455 мм
Чохол /піхви
Так
Вага
530 г
Гарантія
довічна