Кишеньковий мультитул Gerber ArmBar на всі випадки життя

Мультитул Gerber ArmBar поповнив лінійку утилітарних інструментів в 2020 році. Модель вийшла в двох варіантах, які відрізняються набором інструментів і зовнішнім виглядом рукоятей:

Їх основні характеристики виглядають таким чином:

Сталь клинка

нержавіюча сталь

Тип замка

Замок рами

Довжина в розкритому стані

91 мм

Довжина в складеному стані

165 мм

Вага

88 г

Це мініатюрні інструменти, які призначені для носіння з собою в міських умовах або для використання під час пікніка, коли немає бажання і можливості нести з собою цілий набір приладів, але хочеться завжди мати ряд базових аксесуарів під рукою, щоб відпочинок на природі був максимально комфортним.

Характеристики мультитулів Gerber ArmBar

Обидві моделі мультитулів виготовлені з однакових матеріалів і мають схожу конструкцію. Клинок інструменту довжиною 64 міліметри виготовлений з високоміцної нержавіючої сталі з гладкою кромкою і хорошими антикорозійними властивостями. Незважаючи на мініатюрні розміри, ніж без проблем справляється зі своїм основним завданням, коли потрібно порізати овочі і фрукти або перерізати мотузку. Для фіксації ножа використовується замок Frame Lock-популярний в складних ножах лінійний замок, який дозволяє відкривати і закривати інструмент однією рукою.

У плані набору інструментів дві моделі мультитулів мають досить відчутні відмінності:

Пробка для підлокітника Gerber

Привід підлокітника Gerber

ножа;
ножиці;
ломик;
молоток;
відкривачка для пляшок;
відкривачка для банок;
штопор;
лезо для перерізання капсули на пробці.
ножа;
ножиці;
молоток;
шивши;
відкривачка для пляшок;
тримач біт.

У складеному вигляді довжина мультитулов становить всього 91 міліметр, а ширина — 18 міліметрів. При цьому навіть модель Gerber ArmBar Cork при наявності великої кількості інструментів в наборі важить всього 88 грам — відмінний варіант інструменту, який можна носити в кишені джинс.

Дизайн мультитулів ArmBar-мінімалізм, який підкуповує своєю простотою. Звичайно, це не той інструмент, який може змагатися зі справжнім туристичним ножем, але для відпочинку на природі у вихідний день, коли потрібно нарізати бутерброди, відкрити пляшку або консервну банку, це відмінний варіант.

Купити Gerber ArmBar можна в нашому онлайн-магазині. Моделі доступні в трьох колірних варіантах кожна:

  • Пухир;
  • Оранжевий;
  • Міський Синій /Золотий.

Детальний огляд мультитулів Gerber ArmBar Cork і Gerber ArmBar Drive дивіться у відео на каналі Gadgets for EDC.

Товари новини

Написати коментар