Gerber – кращий інструмент в допомогу туристу

Американські товари міцно асоціюються з якістю. А товари для відпочинку на природі Gerber тільки підтверджують цю думку. Під цим брендом випускаються мультиінструменти, похідні точила і інший інструмент. А крім того, компанія відома своєю співпрацею з екстремальним мандрівником Беаром Гріллсом. Разом вони навіть випустили цілу лінійку товарів під назвою Гербер Беар Гріллс.

Все в одному

Вирушаючи на природу, захопіть з собою в кишені один невеликий мультитул. Він замінить собою всі інші інструменти, які можуть знадобитися для ремонту фурнітури рюкзака і намету, а також будь-якого іншого спорядження.

Що таке мультитул? Це складаний інструмент, у якого в загальній рукоятці розміщені відразу кілька функціональних інструментів: викрутки, Напилки, ножиці, щипці. Класична конструкція грунтується на плоскогубцях з двома порожнистими ручками. Але зустрічаються і інші моделі. Головний принцип будь-якого мультитула Gerber-це» все-в-одному", коли в одному корпусі вміщається весь базовий набір інструментів, які бувають потрібні в процесі ремонту.

Точилка, яка завжди при вас

Точила складають істотну частку в асортименті бренду Gerber. Це компактні кишенькові інструмент, які можна використовувати не тільки вдома, але і безпосередньо під час поїздки на природу. До ваших послуг зручні Точила із заданим кутом і моделі більш високого професійного рівня-з можливістю самостійно вибрати кут заточування. В асортименті є Точила з алмазним або керамічним покриттям поверхні.

Серія для екстремалів

Ті Мультитули та інші інструменти, які випущені в серії Гербер Беар Гріллс, орієнтовані на найбільш вимогливих користувачів. Вони прийдуть на виручку навіть у найскладнішій ситуації, оскільки передбачають більшість можливих і неможливих варіантів. Всі такі інструменти створювалися з урахуванням реального досвіду подорожей і виживання в екстремальних умовах Беара Гріллса.

Особливо цікава пропозиція-це Набори для виживання Gerber Bear Grylls. Вони являють собою комплект необхідних в безлюдних умовах дикої природи інструментів і аксесуарів, упакованих в непромокальний чохол. Такий набір неодмінно допоможе вам вирішити всі нагальні для екстремального туризму питання. А крім того, він може стати цікавим і практичним подарунком кожному любителю активного відпочинку.

Написати коментар