Мультитул Gerber Truss Multi-tool, GB, коробка (1027872)
Мультитул Gerber Truss Multi-tool, GB, коробка (1027872)

Truss це універсальний багатофункціональний інструмент з 17 функціями, створеними відповідно до потреб професійного користувача в продуманому дизайні. Нові функції, додані в модель: інструмент для зачистки проводів, середня плоска викрутка, шило, напилок і лінійка. Мультиінструмент максимально полегшений за вагою зі збереженням своїх функціональних можливостей.

Характеристики:

Тип мультитула
повнорозмірний
Кількість функцій
17
Інструмент
Плоскогубці, Ніж, Хрестова викрутка, Плоска викрутка, Лінійка, Шило, Скребок
Колір мультитула
Вага
239 г
Усі характеристики
відправляємо замовлення 7 днів на тиждень
Артикул:31-003685
3 340 грн.

Спеціальні ціни та умови для організацій: ФОП та юридичних осіб. Працюємо з ПДВ та прикріплюємо до вас особистого менеджера.

+38 (066) 333 93 51

+38 (067) 333 93 51

+38 (063) 333 93 51

або звертайтесь в онлайн-чат на сайті.

Сообщить о поступлении
Сообщить о поступлении товара
Ваша просьба принята!

Вы получите уведомление о поступлении товара в продажу на указанные Вами контакты
Ваш E-Mail
Актуальность
- обязательно к заполнению
Проверка...

Повнорозмірний мультитул Gerber Truss Full Sized MultiTool це 17 керованих інструментів. Професійний мультиінструмент розроблений для вирішення будь-яких завдань: на робочому місці, вдома, під час активного відпочинку. Оптимізований пакет інструментів включає в себе тільки затребувані – цей мультитул враховує потреби навіть самого вимогливого користувача. Модель відрізняється удосконаленням оригінальної висячої ходової частини, а саме, тих інструментів, що були прикріплені до плоскогубців. Мультитул має такі вихідні особливості: підвісні інструменти, нерухомі інструменти і підпружинені кліщі.

Нові функції: інструмент для зачистки проводів, середня плоска викрутка, шило, напилок і лінійка. Футляр для мультитула можна підвісити вертикально або горизонтально на ремені. Рукоятка виготовлена з одного шматка сталі, що забезпечує додаткову міцність в більш тонкому виконанні. Плоскогубці підпружинені, щоб зменшити втому рук користувача.


Тип мультитула
повнорозмірний
Кількість функцій
17
Інструмент
Плоскогубці, Ніж, Хрестова викрутка, Плоска викрутка, Лінійка, Шило, Скребок
Колір мультитула
Вага
239 г
Категорії:
Мультитули