Легендарні ножі і мультитули Gerber

Хочемо представити Вашій увазі унікальні ножі, Мультитули та інструменти для виживання від легендарної марки GERBER і Беара Гріллса. Такого роду знаряддя для виживання ідеально підходить для використання в складних умовах.

Відмінна риса таких ножів-це висока міцність, надійність і зручність при експлуатації. Ножі розроблялися виключно під керівництвом Едварда Майкла «Беара» Гріллса – відомого британського мандрівника, телевізійного ведучого і письменника. Беар Гріллс є ведучим відомої телепрограми» вижити за всяку ціну «(»Ultimate survival«,»Man vs Wild").

У Беара Гріллса величезний досвід подорожей в екстремальних умовах. Він був наймолодшим англійцем, який зміг в 23 роки підкорити Еверест. Тяга до пригод, неймовірним відкриттям постійно штовхала Гріллса на відчайдушні вчинки.

Перший приголомшливий проект Гріллс затіяв ще в 2000 році. Саме тоді була організована поїздка на тридцять днів, в рамках якої відвідувалися Британські острови на особистих судах, а також гідроциклах. Дана подорож була організована з метою зібрати кошти для Королівського Національного інституту порятунку на водах.

У 2003 році здійснилася нова ідея Гріллса – у складі команди з п'яти чоловік було здійснено перетин Північної Атлантики без сторонньої допомоги у відкритому надувному човні. В авантюрі брали участь п'ять сміливих і сильних бійців, по-іншому сказати не можливо. Їм доводилося долати восьмибальний вітер, айсберги, шторм, боротися з переохолодженням. В рамках подорожі успішно подолали море Лабрадор, Данська протока і ділянку, відомий за книгою «досконалий шторм». Після подолання стількох перешкод Беара Гріллса удостоїли звання капітан-лейтенанта військово-морського резерву.

Але на цьому відомий мандрівник не зупинився. І вже в 2005 році світ чекала ще одна божевільна ідея Гріллса. Команда складається з Гріллса, альпініста Девідома Хемплманома-Адамсома і капітан-лейтенанта Аланома Вілома встановила рекорд – проведення офіційної званої вечері на висоті 25000 футів (7620 метрів). Вечеря була проведена в аеростаті, хлопці були одягнені в парадну форму і кисневі маски. Перед тим як провести звану вечерю на висоті Гріллс в якості тренування виконав двісті парашутних стрибків.

Наступний унікальний етап в житті Беара Гріллса це 2007 рік. Тоді був здійснений новий світовий рекорд-переліт на парамоторі над Гімалаями. У процесі польоту була досягнута пікова відмітка висоти - 29500 футів (8991,6 метрів). До цього даний рекорд становив всього 20019 футів (6101,8 метрів). Завдяки такому несподіваному вчинку був знятий фільм для каналів "Channel 4 «(для Великобританії) і» Діскавері" (для всього світу).

У 2008 році вже телеглядачі не дивувалися інноваційним ідеям Беара Гріллса. І тоді було реалізовано найдовше падіння у вертикальній аеродинамічній трубі. Даний трюк, по-іншому назвати такий вчинок не можна, був зафіксований в Книзі рекордів Гіннеса.

Але, звичайно, всесвітню популярність він отримав в рамках передачі «вижити за всяку ціну». Кожен свій новий етап пригод наш герой долав при наявності в кишені ножа для виживання. Саме тому ми акцентуємо увагу на унікальній конструкції, зі спеціальними функціями всіх інструментів, ножів з колекції Беара Гріллса. Ніж, розроблений великим мандрівником і екстремалом, є унікальним знаряддям для виживання. Всі ножі, Мультитули, інструменти ви зможете купити у нас на сайті.

Написати коментар